18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Kutlandı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Kutlandı
Çanakkale yolu üzerinde Çardak istikametinde 2 arkadaşı ile birlikte seyir halindeyken kaza geçiren, ardından Çanakkale'de tedaviye alınan ve sonrasında Edirne'ye sevk edilen Gökberk Sarıoğulları'ndan sevindirici haberler gelmeye başladı.
Gökberk'in de içinde bulunduğu araç, tepe lambası ve ışıklarının yanmadığı iddia edilen römorklu traktöre çarpmıştı Araç ancak bariyerlere çarparak durabilmişti. Araçtaki diğer yolcular kazayı hafif atlattılar.
 
Bigalı tabelacı Ahmet Sarıoğulları'nın oğlu Gökberk Sarıoğulları (18) yoğun bakımda yaşam mücadelesini sürdürüyor. Ailesinden edindiğimiz bilgilere sağlık durumunda iyileşme görülmeye başlandı. Arada bir uyandırılan Gökberk'e yanında yer alan annesi tarafından, yakın arkadaşlarının gönderdiği ses kayıtlarını dinletildi. Gökberk de olumlu tepki gösterdi.
 
"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"
Üzüntülü olan Ahmet Sarıoğulları 28 Ekim Pazartesi günü sosyal medya paylaşımında; "Gökberk'in geçirdiği kazaya istinaden dünden beri bizi yalnız bırakmayan gerek Çanakkaleye gerek Edirneye gelen.... durmaksızın arayarak dualarını ve iyi niyetlerini eksik etmeyen herkese ailem adına Allah razı olsun diyorum.... "DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN“ canım oğlum yine bizlerle beraber olacak Rabbimin izniyle ? Edirne'de yoğun bakımda uyuyor şuan ama onunda çok selamları var emin olun" ifadelerini kullandı.
(Haber: Çiğdem Özden Demiray)
Editör: TE Bilisim