Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Bigalı genç zirveye doğru... Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Bigalı genç zirveye doğru...
Pegai Bisiklet Platformu, Çanakkale Şehitleri topraklarıyla 10 Kasım’da Atatürk’ün huzuruna çıkmak için günlerce pedal çeviriyor.
 
Biga Pegai Bisiklet Platformu üyesi 6 bisikletçi ve Çanakkale Bisiklet Platformu ile Akçay Bisiklet Grubu üyesi 2 bisikletçi ile birlikte turlarına Biga Belediye Meydanı'ndan başlamışlardı.
 
Eskişehir'e ulaşan bisikletçiler, Şehitlikleri ziyaret ettiler ve paylaştıkları fotoğraflarla Biga'ya selam gönderdiler. Bisikletçiler, 10 Kasım’da Ankara’ya ulaştırıp Anıtkabir’de ATA’nın huzuruna çıkacaklar.
 
Farkındalık oluşturmak istedikleirni ifade eden grup üyeleri amaçlarını; "Bizlerin bu turdaki amacı Ankara'ya gitmek değildir. Şehitlerimizi yücelterek yol boyunca şehitler diyarımızın anlam ve önemini bisikletçi dostlara ve halka anlatabilmek, onlarla birliktelik içerisinde olup paylaşıma açık bir kitle ile dostluğumuzu pekiştirmek olacaktır.” şeklinde ifade ettiler.
 
Pegai Bisiklet Platformu, Çanakkale Bisiklet Platformu ve Akçay Bisiklet Grubu üyesi bisikletçiler, Eskişehir'de mola verdiler. Aynı zamanda Şehitlikleri de ziyaret eden grup üyeleri; "Cumamız ve Kandilimiz Mübarek olsun. Şehitlerimizin Topraklarıyla ATA'MIZIN YOLUNDAYIZ etkinliğimizde Eskişehir'de bulunan Şehitlikleri ziyaret ettik." paylaşımında bulundular.
Editör: TE Bilisim