Polis Haftası kutlama ve etkinliklerinin Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl yapılmayacağı öğrenildi.

Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Herkes evinde kalsın diye ailelerini evlerinde bırakarak göreve koşan polisler 24 saat sokaklarda tam mesai çalışıyorlar. Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, “Ülkemizin ve tüm dünyanın içerisinde bulunduğu riskli günlerde önceliğimiz sağlık. Polis Bayramı kutlamalarımızı erteleriz. Tekrar biraraya geliriz. Uzak kalsak da yakınız” dedi.

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kaymakamlığımız coronavirüs tedbirlerinde tüm kuruluşlarımızın koordineli çalışmalarında, gece-gündüz demeden, sabır, kararlılık ve güleryüzle çalışan polislerimiz de yine ön saflarda fedakarca görevlerini yapıyor. Yardım paketlerinin dağıtımından, devletimizin evde maaş ödemelerine yetişen, ihtiyacı olan yaşlılarımızın yardımına koşarken; diğer yandan sabırla tedbirleri uygulamak için vatandaşlarımızı sürekli bilgilendiriyoruz” denildi.

Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan, çocuklara evlerinden çıkmayıp ailelerini de evlerinden çıkmamaları konusunda uyarmaları çağrısında bulundu. Müdür Özkan; “Minik kalpleri çok özledik. Hasret yakında biter inşallah. Gönüllü minik polislerimiz en kısa sürede göreve çağrılacaksınız. Ziyaretleriyle bizleri hiç yalnız bırakmayan anaokulu, kreş ve özel eğitim öğrencilerine hasret kaldık. Emniyet personeli olarak tüm tedbirlerimizi kendimiz, ailemiz ve sevdiklerimizle Türkiyemiz için sabırla ve titizlikle uygulamaya çalışıyoruz. Bu konuda da duyarlılık talep ediyoruz. Polis Bayramı kutlamaları yerine bizler için en güzel hediye vatandaşlarımızın evlerinde kalarak kendi izolasyon ve hijyen tedbirlerine riayet etmeleri ve sokağa çıkmamalarıdır” şeklinde konuştu.

(Haber: Çiğdem Özden Demiray)

Editör: TE Bilisim