Karabiga’da Kadınlar Hamamı Plajı’nda bulunan iğde ağaçlarına uygulanan gençleştirme budamasına sert tepki geldi.

Faili Meçhul Cinayet 10 Yıl Sonra Aydınlandı Faili Meçhul Cinayet 10 Yıl Sonra Aydınlandı

CHP Biga İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada İlçe Başkanı Osman Öztürk’ün de Ziraat Fakültesi mezunu olduğu hatırlatıldı. Karabiga Belediyesi yönetiminin sert bir dille uyarıldığı açıklamanın sonunda ise “Ziraat Fakültesi mezunu olan Biga İlçe Başkanımız dahil ziraatçi bütün parti üyelerimiz de gönüllü yardıma hazırdır” ifadeleri kullanıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

“Daha önceki basın açıklamamızda da belirttiğimiz üzere, Karabiga Belediyesi’nin ağaçlarla alıp veremediği mücadele halen son sürat sürmektedir. Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi üyelerimiz devamlı uyarmalarına rağmen, Karabiga’mızın girişindeki 3 kmlik yol boyunca bulunan palmiye ağaçlarını sulamayarak kurutup sökmek için direnen Karabiga Belediyesi; şimdi de gençleştirme budaması adı altında sahildeki iğde agaçlarına gözünü dikmiş durumdadır.”

“Son günlerde bütün dünyanın doğayla mücadelesinin bir ürünü olan Covit 19 virüsüyle uğraştığı şu günlerde, Karabiga Belediyesi’ni ağaçları kurutmak için girdiği bu anlamsız mücadeleden vazgeçmeye çağırıyoruz. Nasıl doğayla barışacakları konusunda, sulamadan budamaya kadar, Ziraat Fakültesi mezunu olan Biga İlçe Başkanımız dahil ziraatçi bütün parti üyelerimiz de gönüllü yardıma hazırdır. Biz doğayı korudukça doğa da bizi korur.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim