Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ataması yapılan yeni mezun kadın polisler, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kutlama yapılmayan Polis Haftası’nda sessiz sedasız göreve başladılar. Görev yükü artan Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atamaların yapılması taze kan ve moral oldu.

Kaymakam Dolu, şehit ailelerini ziyaret etti Kaymakam Dolu, şehit ailelerini ziyaret etti

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “175 yıllık gurur tablosu emniyet teşkilatımızın yeni yüzleri ilçemize de hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla polis merkezlerine gelen vatandaşlara hizmetin daha hızlı verilebilmesi amacıyla kurulup faaliyete başlayan Güven Masası uygulaması 7-24 kadın polislere emanet olacak. Gece gündüz demeden sabır ve kararlılıkla çalışan polisler koronavirüs tedbirleri kapsamında da sıkı çalışmaya devam ediyorlar. Ek görevler kapsamında sokaklarda yaya devriyesine de çıkan kadın polisler dikkat çekiyor. Yeni mezun polislerin izin dahi kullanmadan görevlerine başlamak için Biga’ya geldikleri öğrenildi.

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada; “Kaymakamlığımızın başkanlığı ve koordinesinde tüm kurumların fedakarca göreve koşmalarına Bigalılar olarak desteğimiz; evde kalmak, acil ihtiyaçlar dışında sokağa çıkmamak, sosyal mesafeyi korumak, temastan sakınmak, 65 yaş üstü, 20 yaş altı ve kronik rahatsızlığı olanlar ile evde izole olması gerekenlerin kesinlikle dışarı çıkmayarak temastan kaçınması olacaktır” hatırlatması yapıldı.

Editör: TE Bilisim