Yaşanan küresel kriz hem sağlık çalışanlarına olan ilgiyi arttırırken hem de toplumda kaybolmaya başlayan yardımlaşma bilincini de yeniden hatırlatmış görünüyor.

Siyasetçilerin yardımı ‘sen yapamazsın-ben yaparım’ kavgalarını, iktidar siyasetçisine kamu kurumlarını açıp muhalefete kapatan siyasi anlayışı bir yana bırakırsak asıl dayanışmayı hiçbir beklentisi olmadan vatandaş sürdürüyor.

Biga Lisesi 1991 yılı mezunları da kendi aralarında bir karar aldılar ve alkışı hak ettiler. Sağlık çalışanları için Biga Devlet Hastanesi’ne meyve desteğinde bulunan Biga Lisesi bir grup mezun, hastane yönetimi ile de görüşerek 1 hafta boyunca desteği sürdürecek.

Biga Devlet Hastanesi personeline öğle ve akşam yemeklerinde her gün 50-60 kilo farklı meyve dağıtılacak. İkramların ilki 20 Nisan Pazartesi günü gerçekleşti.

Faili Meçhul Cinayet 10 Yıl Sonra Aydınlandı Faili Meçhul Cinayet 10 Yıl Sonra Aydınlandı

20 Nisan Pazartesi günü 55 kilo portakal, Salı günü ise 50 kilo elma dağıtımı yapıldı. Çarşamba günü 50 kilo armut, Perşembe günü 60 kilo portakal, Cuma günü 100 kilo portakal, Cumartesi günü 25 kilo muz, Pazar günü 50 kilo elma dağıtımı yapacaklarını belirten 1991 yılı mezunları “Bu tür desteklerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek. Sağlık çalışanlarımız bizler için çok önemli. Böyle bir salgın döneminde birbirimize daha çok sahip çıkmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik için en doğru zamanlardayız. Toplumun tamamına yayılan bir iyilik hareketinin hiç azalmadan yayılacağına inanıyoruz” dediler.

Editör: TE Bilisim