Yarıyıl tatili öncesinde okullarını ziyaret eden Biga’nın yeni İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan’la tanışıp polis olmak istediklerini söyleyen özel öğrenciler Mustafa ve Sevdenur, hemen ertesi gün okul kapısında polis polis abi ve ablalarının görmüş ve polis aracıyla Emniyet Müdürlüğü’ne gitmişlerdi. Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan’ın makamına oturan Sevdenur’un yüzündeki gururlu tebessüm, Mustafa’nın polis şapkasını gururla takması ve anlata anlata bitiremediği hikâyeleri tarifsiz mutluluklarının fotoğrafıydı.

Biga İlçe Emniyet Müdürü Şafak Özkan ve ekibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da onları unutmadı. Bayramlarını evde geçiren çocuklara ekip araçlarının siren sesleri eşliğinde ellerindeki bayrak ve hediyelerle evlerinde sürpriz ziyaret yapan Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şaşkınlıkları yüzlerine vuran çocukların bayramını kutladılar.

Kendisine hediye edilen polis şapkasını evinde başucunda sakladığı anlaşılan Mustafa, çakı gibi duruşuyla Emniyet Müdürü Özkan’ı selamladı.

Evinin önünde sirenleri çalan polis araçlarını gören Sevdenur ise sevinç içinde evinin merdivenlerinden koşarak bahçeye indi ve büyük bir mutlulukla 23 Nisan şiirini okudu.

Evi ziyaret edilen çocuklardan birisi de Emniyet Müdürü Özkan’ı okulunda gördüğünde sevinçle yanına koşup fotoğraf çektiren ama ziyaretine gidemediği Emniyet Müdürü Özkan ve polisleri sürpriz şekilde evine geldiğini gören dünyalar güzeli Zeynep’ti. Mutluluğu gözlerinden okunan Zeynep sevincini abisiyle paylaştı.

Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Türk Bayraklarını alıp sallayan özel öğrenciler, Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak yaptırılan “çocuk polis” rozetlerini de gururla taktılar.

Editör: TE Bilisim