CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Biga’da esnafı ziyaret ederek, iktidarın esnafa çözüm olarak sunduğu karantina reçetesinin “borçlanma” olduğunu söyleyerek, Uçak biletlerinde KDV indiren, konut kredilerindeki faiz puanlarını düşüren Saray, esnafa, ‘borcunu üç ay ertelerim, üç ay sonra hepsini birlikte alırım’ demekle yetinmiştir diye konuştu.

Üçüncü Sanayi Sitesi kooperatifi genel kurul yaptı Üçüncü Sanayi Sitesi kooperatifi genel kurul yaptı

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, seçim bölgesi Biga’da partisinin ilçe örgütü ile esnafı ziyaret etti. Biga ziyaretlerine CHP İlçe Başkanlığından başlayan Özgür Ceylan, burada ilçe başkanı Osman Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas, ilçe yöneticileri ve partililer ile bir araya geldi. CHP Biga ilçe başkanlığında bir süre partililer ile sohbet eden Özgür Ceylan, daha sonra beraberindekilerle esnafı işyerlerinde ziyaret ederek maske dağıttı. CHP milletvekili Özgür Ceylan, pandemiye bağlı karantinadan ekonomik olarak en fazla etkilenen kesimin esnaf olduğunu söyledi. İktidarın esnafa çözüm olarak sunduğu karantina reçetesinin “borçlanma” olduğunu kaydeden Özgür Ceylan, “Uçak biletlerinde KDV indiren, konut kredilerindeki faiz puanlarını düşüren Saray, esnafa, ‘borcunu üç ay ertelerim, üç ay sonra hepsini birlikte alırım’ demekle yetinmiştir” dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga’nın ardından beraberindeki İlçe Başkanı Osman Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas, ilçe yöneticileri ve partililer ile birlikte Gümüşçay ve Karabiga beldelerini ziyaret etti. Belde örgütlerine yapılan ziyaretin ardından, esnaf ziyareti gerçekleştiren Özgür Ceylan ve beraberindekiler, burada da esnafa ve vatandaşlara maske dağıttı. Esnafın sorunları hakkında bilgi alan CHP Milletvekili Özgür Ceylan,derinleşen ekonomik kriz koşulları altında ezilen esnafın pandemiye bağlı olarak alınan karantina tedbirlerinin katlandığını belirterek, Esnafın toparlayabilmesinin yolu ek tedbirlerin alınması ile mümkün olacaktır. İlk etapta yapılması gereken üç ay ertelenen borçların vadelerinin faizsiz olarak üç ay uzatılmasıdır. diye konuştu.

Editör: TE Bilisim