CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Devlet Hastanesi Covid-19 ünitelerini ziyaret ederek, “Pandeminin tek ve gerçek kahramanları şüphesiz sağlık emekçileridir. Verilen mücadele siyaset üstüdür. Bizler sadece onlara destek olmak ile yükümlüyüz” diye konuştu. Özgür Ceylan normalleşme takvimi içinde hiç kimsenin küresel salgına karşı alınacak bireysel tedbirlerden vazgeçmemesi gerektiğini ifade ederek, “Sağlık personeli ve bilim insanlarının uyarılarını dikkate almamız bizi muhtemel II. Dalga salgından koruyacaktır” dedi.

Kışın Güneşsiz Günlerde Bağışıklık: D Vitamini Rehberi Kışın Güneşsiz Günlerde Bağışıklık: D Vitamini Rehberi

Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Devlet Hastanesini ziyaret ederek, sağlık emekçileri ile bir araya geldi. Özgür Ceylan normalleşme takvimi içinde hiç kimsenin küresel salgına karşı alınacak bireysel tedbirlerden vazgeçmemesi gerektiğini ifade ederek, siyasetçilerin tek yükümlülüğünün, emekçilere destek olmak olduğunu söyledi. Biga Devlet Hastanesindeki temaslarına Başhekim Vekili Dr. Erhan Büyük’ü makamında ziyaret ederek başlayan CHP Milletvekili Özgür Ceylan, covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler hakkında bilgi aldı. Hastanenin covid-19 ünitelerinde çalışan sağlık emekçileri ile bir araya gelen Özgür Ceylan, tanılama ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı. Özgür Ceylan, normalleşme takviminin küresel salgın öncesi hayat tarzına dönüş anlamına gelmediğini belirtirken, “Sağlık personeli ve bilim insanlarının uyarılarını dikkate almamız bizi muhtemel II. Dalga salgından koruyacaktır” dedi.

Özgür Ceylan, küresel salgın döneminde muhalefet partilerinin uzun süredir sağlıkta şiddetin önlenmesine ilişkin kanun teklifinin yasallaşması için oluşturduğu ittifakın olumlu sonuç verdiğini ifade ederek, “Teklifin eksiklikleri olsa da yasallaşmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendirmek gerekiyor” dedi. Özgür Ceylan, Biga Devlet Hastanesi’nden ayrılırken yaptığı açıklamada, “Salgın sonrası unutulmaması gereken en önemli nokta, virüsle mücadele sırasında enfekte olarak hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin azmidir. Onların hayatları pahasına sergilediği özveri, bizim geleceğimizin yeniden inşasında kılavuz olacaktır. Her birini saygı ile anıyorum” dedi.  

Editör: TE Bilisim