Biga'da Gümüş Bakım Merkezi törenle açıldı Biga'da Gümüş Bakım Merkezi törenle açıldı
Çanakkale Tabip Odası geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul sonrası Biga'dan Dr. Ahmet Zeren'in de yer aldığı yeni yönetimle göreve başladı. 
 
İşte Çanakkale Gazetesi'nden Hasan Sami Er'in haberine göre genel Kurul sonrası devir teslim töreninde konuşan Çanakkale Tabip Odası Başkanı Eftal Yıldırım; "“Bugün burada toplanmamızın nedeni 15’nci dönem Tabip Odasının yönetim süresinin bitimi nedeniyle yapılan seçimler sonucu genele kurul sonucunda 16’ncı dönem yönetim kurulunun oluşması ve arkadaşlarımıza bir devir teslim töreni yapmak amacıyla bir araya geldik. Bizde iki yılda bir seçimler oluyor. Bizimde süremiz bitti genel kurulumuzu yaptık. Biz yönetimden ayrılıyoruz. Yeni yönetim kurulu üyesi olarak Dr. Güleda Erensoy ve Dr. Ahmet Zeren görev aldılar. Tabipler Odasına Bağlı Çanakkale Tabipler Odası olarak üyelerimiz ile birlikte hekimlik meslek ilkeleri çerçevesinde Türkiye’de ki toplumsal sağlık sorunlarına, gündemi inceleyip gerekli çalışmaları yapan bir meslek örgütüyüz" dedi.
 16’ncı dönem Yönetim Kurulu adına konuşan Dr. Güleda Erensoy, “2020 ile 2022 yılı arasında Türkiye’nin genel olarak sağlık sistemini değerlendireceğiz. Bir taraftan da toplumcu bir sağlık sistemini oturması için mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Hekimlerin özlük haklarını korunması, devam etmesi yönünde mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye’nin genel olarak bizi ilgilendiren gündemleri ile ve kendi özel haklarımızla ilgili olarak Tabip Odası işlerini sürdürmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
Biga'dan göreve seçilen daha önce başhekimlik görevleri de yapmış Dr. Ahmet Zeren ise; "Dünyamızın ve ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde meslektaslarımın isteği ve önerisiyle, üyesi olarak zaten destek olduğum ve ülkemizin en önemli STK'larından biri olduğuna inandığım Tabip Odası'nın yönetim kuruluna seçilmenin heyecanını ve sorumluluğunu yürekten hissediyorum. Herkese eşit ve ücretsiz sağlık hakkı inancıyla çıktığım bu yolda meslektaşlarım başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımın hak ettikleri sosyoekonomik kazanımlara sahip olması ve ülkemizin tüm demokratik kazanımlarına sahip çıkılması adına var gücümle çalışacağım" şeklinde konuştu.
Çanakkale Tabip Odası'nda yeni yönetim kurulunu üyeleri Dr. Güleda Erensoy, Dr. Ahmet Zeren, Dr. Ahmet Semih Altıntaş, Dr. Mine Akbaş, Dr. Atilla Saraçoğlu'ndan oluştu. Çanakkale Tabip Odası Başkanı ise yeni yönetim kurulunu yapacağı toplantı sonrası netleşecek.

Editör: TE Bilisim