Cansu Eczanesi Küçük Şadırvan karşısında açıldı Cansu Eczanesi Küçük Şadırvan karşısında açıldı
İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Erhan Tunalı ile moda tasarımcısı Şeyma Başarı Karabiga'da bir otelde muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.
 
İstanbul'dan bir organizasyon şirketinin organize ettiği düğün için İstanbul'dan gelen Çekirdek Kadro orkestrası davetlileri eğlendirdi. Kına organizasyonu da Biga'da bir otelde gerçekleşti.
 
Moda tasarımcısı olan gelin Şeyma Başarı, kına töreninde 4 farklı elbise kullandı. Bol bol dans eden Başarı'nın mutluluğunu ailesi ve arkadaşları da paylaştı. Düğünde damat Erhan Tunalı bateri çalarken, gelin Şeyma Başarı da 'Senden daha güzel' şarkısını seslendirdi.
 
Karabiga'da gerçekleşen düğün ise koronavirüs salgını nedeniyle çiftin yakınlarının katıldığı 150 kişilik davetlinin eşliğinde gerçekleşti. Çiftin nikahını Karabiga Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Erhan Özkan kıydı.
 
Gelin ve damat, Biga'nın tanınmış Tunalı ve Başarı ailelerinden. Damat Erhan Tunalı, Biga'nın diş hekimi Metin Tunalı ile She Butik'i işleten eşi Ayla Tunalı'nın çocuğu. Şeyma Başarı'nın annesi Selma Başarı ve babası kuyumcu Şefik Başarı.

Editör: TE Bilisim