İçdaş Fen Lisesi öğrencileri Tübitak bölge finallerine davet edildi İçdaş Fen Lisesi öğrencileri Tübitak bölge finallerine davet edildi
Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 22 Ekim 2020 Perşembe günü Biga Meslek Yüksek Okulu (MYO)’nun Ağaköy’de bulunan Prof.Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi’nde devam eden yeni inşatını ziyaret etti.

TSO heyetini inşaat mahallinde Biga MYO Müdürü Öğr.Gör. Ertuğrul Bilgücü ve üstlenici firma yetkilileri karşıladı ve devam eden inşaat hakkında bilgiler verdi.

İdari bina, laboratuvar ve atölye binalarından oluşan Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile ilgili olarak Müdür Bilgücü; “31 Mart 2017 tarihinde temeli atılan inşaatımızın 2021 Mart ayı gibi tamamlanmasını ve bahar döneminde eğitim ve öğretime yeni binalarımızda devam etmeyi umuyoruz.” dedi.

Bilgücü ayrıca Biga TSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan da Meslek Yüksek Okulu bina ve kapasitesinin bölgeye uygun inşa edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Meslek Yüksek Okulumuzun gerekli atölye, laboratuvar gibi malzeme - araç ve gereçlerinin temin edilebilmesi hususunda her zaman destek sunacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim