Antalya’da düzenlenen Veteranlar Futbol Şampiyonasında Biga Veteranlar şampiyonluğunu ilan etmişti. Biga Veteranlar’da oynayan ve Biga Kent Hizmetleri AŞ’de çalışan S.Ç. ile birlikte yine Biga Veteranlar’da top koşturan Beşiktaş Altyapı Kaleci Antrenörü E.K.’de dün koronavirüs tespit edilmesi şık etkisi yaratmıştı. Öte yandan S.Ç.’in eşinde de koronavirüse rastlandığı öğrenilmişti.

Edinilen bilgiye göre Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü tüm kafilenin karantinaya alınması ve koronavirüs testlerinin yapılması için çalışma başlatmıştı. Bugün 2 sporcunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. H.S. ile V.K. da koronavirüs yakalandı. Kafilede koronavirüs testi çıkanların sayısı 4’e yükseldi.

Antalya’da düzenlenen turnuvanın final karşılaşmasını Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner ve Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah ve bir grup muhtar da izlemişti.

Medya Lokum’a konuşan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise yaptığı kısa açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu, final karşılaşmasını izlediklerini, ancak sporcularla yoğun bir temas içinde olmadıklarını ve sağlıklı olduklarını ifade etti.

Faili Meçhul Cinayet 10 Yıl Sonra Aydınlandı Faili Meçhul Cinayet 10 Yıl Sonra Aydınlandı

Yapılan test sonuçlarına göre Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah koronavirüs testlerinin negatif çıktığını duyururken, ekipte başka pozitif sonuç olmadığı da edinilen bilgiler arasında.

Editör: TE Bilisim