Bülent Erdoğan’dan toplu konut ve jeotermal turizm projeleri Bülent Erdoğan’dan toplu konut ve jeotermal turizm projeleri
Biga'da Cumhur İttifakı'nda yaşanan tartışmaya Aralık ayı meclis toplantısı sonrası Ak Parti Biga İlçe Başkanlığı da dahil olmuştu. Bugün de iddiaların odağındaki bağımsız meclis üyesi Zeki Mutlu'dan açıklama geldi.
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı da hedef şaşırtmakla suçlayan Mutlu'nun kullandığı "Aldığınız kararın sizin için getirisi yüksek olsa da Biga'ya vereceği zarar da yüksek. suçluluk psikolojini anlıyoruz" ifadesi dikkat çekti. Mutlu'nun ileriki günler açıklama yapacağını da ifade ettiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Başkan .... kabul ediyorum Kendine göre uyanıksn,..... Bizde senin gibilere kasaba kurnazı derler....... iki adet Belediye çalışanından iki adet parti başkanı ürettin......
Hele bir tanesi var ki ! tam istediğin gibi, gözünün içine bakıyor....... elinin altında... hazır kıta.... kurşun asker.....
Leb demeden fındık anlıyor,..... Belediye pelvanı.....!
Benim kayda değer bir yanlışım varsa beni uyarmak kime düşer ?
Milliyetçi hareket partisinden istifa etmiş bir meclis üyesiyim ben ...adama sormazlar mı?
Meclisin Başkanı sen değilmisin ...... ? Elini taşın altına koymadan muhatabım olmayan birini üstüme salıp karşıdan seyredecen öylemi ......?
Aklınsıra tartışma çıkartıp bir taraftan da boş adamlarla bizi yoracaksın hemde Milleti Cambaza baktırıp gündem değiştireceksin...... bugün geçirdiğin iki maddeden dikkatleri başka yöne çekeceksin.
Millet de senden hizmet bekleyedursun...
Sen sınıf öğretmenimisin..? Üyelerin oturacağı sandalyeye karışıyorsun
Sen Başkanlığını yap .fikir üret, hizmet üret.....bırak bu Bizans entrikalarını
Herşey istediğin gibi olmaz başkan.....
Hele hele bir taşla iki kuş hiç olmaz.....
Aldığınız kararın sizin için getirisi yüksek olsa da Bigaya vereceği zararda yüksek......suçluluk psikolojini anlıyoruz.
İlerleyen günlerde bu konuyu Bigamız kamuoyu ile paylaşacağız başkan....
Artık Bigamız daha fazla ihaneti kaldırmaz.
Yazık etmeyin Bigaya
Haa bu arada çok kıymetli Milliyetçi Hareket partili arkadaşlarım :
her ne kadar ben istifa etmiş olsamda yinede üzülüyorum
Bukadar olmasın....... hiç olmazsa zeka seviyesi biraz daha yukarıda bir arkadaş olursa ...... çok daha iyi olur, yani sizin de onurunuz önemli......"
(Açıklamadaki noktalama hataları ve yazım yanlışlarına dokunulmamıştır.)

Editör: TE Bilisim