Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı Biga Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı
Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için zaman zaman otoyollarda uygulama yapan Jandarma Ekipleri, Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Halilbey Çiftliği mevkiinde şüpheli bir aracı durdurdu.
Yapılan aramada ise otomobilin bagajında 245 litre kaçak içki ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin daha sonra ise imalathane olarak kullandıkları evlerine baskın yapıldı. İkametlerde yapılan aramada ise; kaçak olarak imal edilen 60 litre daha kaçak içki ele geçirildi. Gözaltına alınan U.K.M., S.E., ve E.Ş isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.
ÇAN’DA 1225 LİTRE ETİL ALKOL YAKALANDI
Vatandaşları yaptıkları sahte alkol ile zehirlemeye çalışanlara yönelik jandarma operasyonları ise devam ediyor. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ve Gümrük Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekiplerinin 'sahte, kaçak alkollü içki ile etil, metil alkol' suçlarına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda, Çan ilçesinde kaçak alkollü içki üretildiği bilgisine ulaşıldı. Operasyonda bir minibüs içinde bin 225 litre kaçak etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Editör: TE Bilisim