Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve Biga Belediyesi Meclis Üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Biga Engelliler Başkanı Havva Bacak’ı dernek binasında Dünya Engelliler Günü'nde ziyaret gerçekleştirdi.

Biga’da anlamlı 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliği Biga’da anlamlı 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliği

Dernek başkanı ve üyelerle sohbet eden Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Engelliler Merkezimizi ziyaret ederek Dünya Engelliler Gününü kutladık. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve onlar bizim her şeyimiz. Sevgi varsa engel yoktur, sevginin aşamayacağı engel yoktur. Engelli kardeşlerimizin yanlarında olmaya ve haklarını korumaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi engelsiz ve erişilebilir bir Biga anlayışıyla gönüllerinize dokunmak için var gücümüzle daha iyisinin peşinde olacağız” dedi.

Biga Engelliler Başkanı Havva Bacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Öte yandan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Biga Belediyesi’nde görev yapan engelli personel ile buluştu. Başkan Erdoğan personelle sohbet edip, pasta kesti.

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi Belediyemiz bünyesinde çalışan engelli kardeşlerim ile bir araya geldik. Tüm engelli vatandaşlarımın her zaman ve her türlü imkanlarımızla yanında olmaya devam edeceğiz. Engelliler Günü’nün farkındalık duygularımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim