“Yabancılara Rehberlik İmkânı Tanıyorsunuz, Yapmayın” “Yabancılara Rehberlik İmkânı Tanıyorsunuz, Yapmayın”
Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanı Enes Şahin koronavirüs nedeniyle sıkıntılı günler geçiren esnaflara destek çağrısında bulundu. Başkan Şahin yaptığı açıklamada, tüm dünyanın Kovid-19 nedeniyle zor günler geçirdiğini söyledi.
Bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılacağına inandığını belirten Şahin, "Salgın nedeniyle bazı kısıtlamalar oluyor. Esnafımız bu kısıtlamalara titizlikle riayet ediyor." dedi.
Çay ocaklarının, kahvehanelerin ve Lokantaların vatandaşın sağlığı için kapatıldığını anlatan Şahin, şöyle konuştu:
"Bu zorlu süreci, birlik ve beraberlik içerisinde en kısa zamanda atlatacağımızı umut ediyorum. Şu an her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Çay ocakları, kahvehaneler kapatıldı. Lokantalar paket sistemine döndü. Sizlerden ricam, gelin esnafımıza sahip çıkalım. Kahvehane ve çay ocağı sahiplerini arayalım, maddi manevi yanlarında olalım. Lokantalardan paket sipariş verelim. Unutmayalım onlar bizim sağlımız için kapalı. Bu süreçte biz, Yeniden Refah Partisi olarak her zaman esnafımızın destekçisi konumundayız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızdan talebimiz, esnafımıza sahip çıksın."

Editör: TE Bilisim