Biga’da hastalık kontrolleri devam ediyor Biga’da hastalık kontrolleri devam ediyor

Gökçeada İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut, Gökçeada Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu, Uzman Erbaşlar Şener Altay ile Mehmet Çelik, Off Road Türkiye şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'ün içinde bulunduğu tekne geçen cuma günü alabora olarak batmıştı.

Teknenin batması sonucunda Kenan Çarpışantürk'ün cansız bedeni bulunurken; iki uzman çavuş ise yüzerek kıyıya çıkmış, iki subay ise denizde kaybolmuştu. Cuma gününden bu yana Kara, deniz ve havadan gece gündüz devam eden arama çalışmaları kapsamında kayıp İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut'un cansız bedenine bu gece yarısı ulaşıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait mayın avlama gemisinin termal kameraları ile yeri tespit edilen Bulut'un cansız bedeni dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı. 

Musa Bulut'un naaşı Çanakkale İl Jandarma Komutanlığında düzenlenecek törenin ardından memleketi Bartın'a uğurlanacak. Teğmen Musa Bulut evli ve biri kız  2 çocuk babası idi. Kayıp Gökçeada Trafik Tim Komutanı Kidemli Başçavuş Fatih Tonkuyu ise aranıyor.

Editör: TE Bilisim