Kaymakam Dolu, Şehit ve Gazi Aileleri İle İftarda Buluştu Kaymakam Dolu, Şehit ve Gazi Aileleri İle İftarda Buluştu
Oyuncu Murat Makar, Ahmet Alp için peştemalini açık arttırma ile satıyor. SMA ile savaşını sürdüren Biga'nın Kemer Köyü'nde yaşayan Ahmet Alp bebek için kritik zaman eşiğinde Valilik onayının da gelmesi yüzleri güldürürken, süre de azalıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde Medya Lokum'un gerçekleştirdiği yayında Şefkat Yerimdar dizisinde Hamamcı Kazım karakterine hayat veren oyuncu Murat Makar'ın peştemalini en çok bağış yapana verme kararı dikkat çekmişti. Oyuncu Murat Makar'ın başlattığı açık arttırma bugün (19 Haziran) itibariyle başladı ve 26 Haziran Cumartesi günü sona erecek. En yüksek bağış yapan gönüllünün dekontu açıklama kısmına 'peştemal' yazıp, Ahmet Alp'in ailesinin kullandığı instagram sayfasına (sma_ahmetalp) dekontu direkt mesaj olarak göndermesi yeterli olacak.
 
Ahmet Alp'e destek olmak isteyenler; TR24 0006 7010 0000 0093 8208 79 Iban numaralı baba Recep Güven adına açılmış Yapı Kredi Bankası hesabına bağışlarını gönderebilirler.
 
Valilik onayının ardından çok sayıda sanatçı, dizi oyuncusu ve gönüllünün yayınlara katılarak destek olması sevindirirken, büyük şirketlerin de elini cebine atmasının zamanı geldi. SMA hastası Ahmet Alp'e destek olmak için bir an önce harekete geçilmesi gerekiyor.
 
Oyuncu Murat Makar; "Ahmet Alp için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. Tüm sevenlerimi, gönlü güzel dostlarımı harekete geçmeye davet ediyorum. Peştemal tabiki bir sembol. Önemli olan SMA hastası minik yavrumuzun nefes alabilmesi, yaşam mücadelesinde galip çıkabilmesi. İnanın ki bu insanların mücadelesi çocuklarına yeniden dokunabilmek, huzurla öpebilmek. 26 Haziran tarihine kadar ne kadar çok bağış yapabilirsek, minik yavrumuzu hayat mücadelesini kazanmaya o kadar yaklaştırabiliriz. Büyük bir mücadele var. Ben de takip ediyorum ve destek olmak istiyorum. Hadi gönlü güzel dostlarım. Hep birlikte bu büyük mücadeleyi kazanmasında, Ahmet Alp'e nefes olalım. Büyük şirketlerin yöneticilerini özellikle davet ediyorum. Bu duruma seyirci kalmamaları gerekiyor. Hep birlikte 'SMA değil Ahmet Alp kazansın' diyerek haykırıyor insanlar. Herkes üzerine düşeni yapmalı, diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan yayına sanatçı Ali Altay, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Bigalı Mehmet Çavuş Derneği Başkanı Necdet Özer, CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanı Enes Şahin, CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas, İyi Parti Biga Kadın Kolları Başkanı Gülay Özer, Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD), Biga Kemer İçdaş İlkokulu Müdürü Ercan Pehlivan katılarak SMA hastası minik Ahmet Alp'e destek oldular.

Editör: TE Bilisim