“Süper Kupa finali Çanakkale’de oynanmalıdır” “Süper Kupa finali Çanakkale’de oynanmalıdır”
Biga Galatasaray Taraftarlar Derneği 8. Olağan Genel Kurulu, GS Taraftar Derneği lokalinde yapıldı.
Genel Kurul açılış ve yoklama sonrası kongre divan heyeti oluşturulmasıyla başladı. Divan Başkanı Mehmet Gökyüz, Başkan Yardımcısı  Yener Çanlı, katip üye olarak Hakkı Berber seçildi. Saygı Duruşu sonrası yönetim kurulu faaliyet raporunu mevcut Başkan Hakan Kar okudu ve faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. Denetim Kurulu faaliyet raporu okundu, görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi.
Tahmini bütçe okundu, görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Hakan Kar’ın hazırladığı liste oy birliğiyle güven tazeledi. Dilek ve temenniler sonrası Başkan Hakan Kar yaptığı teşekkür konuşmasında “Bu akşamki genel kuruluna katılanlara yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.
Biga Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetimi, Hakan Kar (Başkan), Onur Gider, Semra Karameşe, Ahmet Can Kavaz, Yener Çanlı, Furkan Gezer, Cengiz Ankaralı'dan oluştu. Denetleme Kurulu'nda Zühtü Uygun, Recep Işık ve Onur Arslan yer aldılar. Disiplin Kurulu'nda Selim Bayram, Nadir İnce , İdris Karaman, Murat Avcu ve Evren Türker yer alırken;  Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyon Delegeleri ise Hakan Kar, Onur Gider, Ahmet Can Kavaz, Yener Çanlı ve Cengiz Ankaralı isimlerinden oluştu.
Genel Kurul'a Biga Fenerbahçe Dernek Başkanı Av. Arda Bozkurt, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz ve Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Birlik Başkanı Mehmet Sert katıldılar.

Editör: TE Bilisim