Biga Fenerbahçeliler Derneği 10'uncu Olağan Genel Kurulu, dernek lokalinde kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Yeniden ve tek başına seçime giren Biga Fenerbahçeliler Derneği mevcut Başkanı Avukat Arda Bozkurt, seçim sonunda dernek üyelerinin oy birliğiyle verdiği destekle güven tazeledi.

İÇDAŞ sporcuları Çanakkale’yi gururlandırdı! İÇDAŞ sporcuları Çanakkale’yi gururlandırdı!

Kongre divan başkanlığına Osman Olgun, katip üyeliklere İbrahim Mutur, Aybüke Tekin, Barış Çetin'in önerilip seçilmesiyle  Genel Kurul başladı. Ardından Saygı Duruşu'nda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Gelir gider hesapları, denetim kurulu raporu okundu ve oybirliğiyle kabul edildi.

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı olarak yeniden seçilen Avukat Arda Bozkurt Genel Kurul'da yaptığı konuşmada; "Göreve geldiğimiz zaman biz de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneğimizi, bayrağımızı, Fenerbahçemizi, Bigamızı en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü vermiştik. Bu konuda takdir sizlerin. Biz tüm faaliyetlerimizi üyelerimizin destekleriyle yaptık. Her şeyin başı sağlık. Bu salgının bir an önce bitmesini, sağlığımıza bir an önce kavuşmamızı temenni ediyorum. Bu dönemde hayatını kaybeden insanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Gerçekçi olmak gerekirse okuduğumuz faaliyet raporu bizim için az. Ancak pandeminin olumsuz etkilerinden dolayı çok fazla etkinlik yapamadık. Normal hayata geçtikten sonra yine eski günlerimize geri döneceğiz. Etkinliklerimizi yapacağız. Kurucu başkanımız Şadan Doğan'ın arkamızda desteğini hissettik her zaman. Kendisine ve benimle birlikte çalışan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Geçmiş yönetimlerde bulunan değerli büyüklerime, Bigamızı en iyi şekilde temsil eden önceki dönem yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ardından Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Biga Fenerbahçeliler Derneği Onursal Başkanı Şadan Doğan söz alarak; "Kolay değil. Arda kardeşime geçen dönem bıraktık. Yine o dönem kongremizi yapmıştık. Bize de teşekkür plaketi vermişlerdi. Ben görevi bıraktığımda bir tek Ramazan Tenekeci arkadaşımı önerdim. O sağolsun burada oturuyor. Konuşmayı çok sevmez ama icraatı çok sever. Kulüpten gelen asil üye temsilcimize teşekkür ediyorum. Ben 1994 yılında kulübe girdim, kongre üyesi oldum ve şu anda da yüksek divan kurulu üyesiyim. 25 yılımı doldurdum. Allahıma şükürler olsun. Çok sevdiğim renklere hizmet ettim. Ben her zaman şunu söylüyorum. Fenerbahçeli olmak bir ayrıcalıktır. Herkes Fenerbahçeli olamaz. Biz burayı Fenerbahçe Derneği olarak kurmadık. Biz burayı sosyal faaliyetlerde Bigamıza ne katabiliriz diye kurduk. Arda kardeşimin işi çok zor. Bizim bu kadar yaptığımız işlerden sonra işi kolay değil. Kendisi de bu sorumluluğun farkında. Daha iyisini de yapacaktır. Benim en büyük ricam üyelerimizden, gelin lokale sahip çıkın. Burada maçları izleyin. Lokaldeki arkadaşlardan isteğim ise hizmetleri arttırın. Böyle bir lokal Biga'da yok. Diğer derneklerimizin de güzel lokalleri var tabii. Burada 3 tane dernek yanyana mücadele ediyoruz. Biga küçük yer. Biga'da birlik beraberlik vardır. Biga'da aşk vardır. Biga'da sevgi vardır. Benim için birincisi iş, ikincisi eş, üçüncüsü de Fenerbahçedir. Bir de Bademlik'te doğmak ve büyümek benim için çok önemlidir. Bademlik benim ilk aşkımdır. Böyle bir mahallede büyüdüğüm için Allahıma şükürler olsun. O mahallenin sayesinde de Biga'nın çocuğu bir Şadan Doğan oldu. O mahallenin kültürünü, aşkını hiçbir yerde bulamam. Hala oradaki arkadaşlarımla hala birlikte zaman geçirmekten büyük sevk alırım. Arda başkanıma ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bu derneğe hizmet eden, bugünlere gelmemizi sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Son konuşmayı ise Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan gerçekleştirdi. Tüzük değişikliği yapılarak seçimlerin 3 yılda bir yapılması Genel Kurul'un onayına sunuldu ve oybirliğiyle kabul edildi. Ardından açık oylama ile seçime geçildi. Seçim sonucunda yeni yönetim oluşturuldu.

Arda Bozkurt başkanlığındaki yönetim kurulu; Arzu Kaya, Aydın Kuzhan, Barış Çetin, Cemal Yaman, Cihan Ertaş, Deniz Alatay, Erhan Baş, Erdem Özarslan, Hasan Buruk, İsmail Kutlu, Kadir Atay, Mehmet Yılmaztürk, Melih Kurtul, Nermin Kunt, Ramazan Tenekeci, Tevfik Başarır, Zafer İşçi'den oluştu. Denetim Kurulu'nda Ahmet Tekin, Hüseyin Demirel ve Mehmet Özdemir yer aldılar.

Editör: TE Bilisim