2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı meclis üyesi adayı olan ve daha sonra esnaflığa başlayan Şahin Ekin ile veteriner teknikeri Ebru Gün'ün nişan törenleri dün Kalafat Köyü'nde gerçekleşti.

Törende çiftin yüzüklerini Biga Belediyesi eski Başkanı İsmail Işık taktı. Yeniceköy'den İlhan-Hanife Ekin çiftinin oğulları Şahin Ekin ile Fadıl-Samiye Gün çiftinin kızları Ebru Gün'ü sevenleri yalnız bırakmadı.

Festival havasında sünnet Festival havasında sünnet

Biga Belediyesi Meclis Üyeleri Ersoy Akyıl, İbrahim Demircan, Kalafat Köyü Muhtarı Hasan Yavuz, Yeniceköy Mahallesi Muhtarı Recayi Esen, Afyon Üniversitesi Müdürü Hakan Yüksel, yine seçim döneminde Millet İttifakı meclis üyesi adayları Ahmet Erden, Orhan Dağlı ile Şahin Ekin'in ortağı Barış Ataç da aileleriyle birlikte Ekin-Gün çiftinin mutluluğunu paylaştılar.

Çifte yüzüklerini takan İsmail Işık burada yaptığı konuşmada özetle; "Gün ve Ekin ailelerinin çok değerli evlatları Ebru ve Şahin'in nişan törenlerine hepiniz hoş geldiniz. Ebru ve Şahin birbirlerini beğendiler. Aileleri de az önce evlenmeleri konusunda isteme ritüelini gerçekleştirerek evlilik yolundaki ilk adımı attılar. Zaten biz biraz kalabalık gelmiştik. Kızı almadan gitme gibi bir niyetimiz yoktu zaten. Bu akşam iki genç kardeşimizin sevincini paylaşarak arttırmak için buradayız. Sevgi paylaşılınca artar, hüzünler de paylaşılınca azalır. Onların bu gülen güzel yüzlerinin hiç solmaması için kendilerine bundan sonraki hayatlarında sevgi, saygı, sabır, sadakat ve sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerinde önlerine çıkan birçok sorunu çözebildiklerini kendileri de göreceklerdir. Bu güzel günlerinin, bu güzel yüzlerinin hiç solmamasını, bir ömür boyu birlikte ve beraber olmaları dileğiyle, sizler adına onlara bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Davetlilere Boşnak böreği de ikram edilirken, davetliler de genç çiftle birlikte gece boyunca eğlendiler.

Editör: TE Bilisim