“57’nci Alay Yürüyüşüne Davetlisiniz” “57’nci Alay Yürüyüşüne Davetlisiniz”
Pegai Bisiklet Platformu, Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği, Çan Bisiklet Platformu ve gönüllü bisikletçilerden oluşan grup, 3 Ekim'de SMA hastası Ahmet Alp'e destek olmak için Şehitlere Saygı Turu'nda pedal çevirdiler.
Biga Belediyesi ve Keşan Belediyesi'nin de desteklerini alan grup, Çanakkale Şehitlikleri'ni turladılar. Katılımcılar SMA hastası Ahmet Alp'in tedavisine destek olurken, aynı zamanda güzel bir etkinliği de gerçekleştirmiş oldular.
Pegai Bisiklet Platformu'ndan yapılan açıklamada; "Bu yıl Ahmet Alp'e nefes olalım sloganımızla turumuzu gerçekleştirdik. Turumuzda kampanyamıza destek olup maddi manevi sahiplenerek bizlere bisiklet dostluğunun önemini bir kez daha vurgulayan değerli dostlarımız SARDOS - Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği değerli üyelerine, Çan Bisiklet Platformu (ÇANBİS) değerli üyelerine, Çanakkaleli bisikletsever abilerimiz Kazım Uzun beye, Mesut Gök beye, Türkiye'nin bisiklet gezgini Olcay Mor Yersel beye şükranlarımızı sunuyoruz. Yolcu ve bisikletlerimizin naklinde desteğini esirgemeyen Biga Belediyesi personellerine ve Başkanımız Bülent Erdoğan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Editör: TE Bilisim