18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Kutlandı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Kutlandı
Biga'da gönüllülerin uzun süredir devam eden mücadelesinde bugün mutluluk verici bir haber geldi. Euro olarak toplanan para, Amerika'dan Boston Hastanesi'nden gelen teklifle dolar üzerinden toplanmaya başladı ve oran yüzde 72,52'ye yükseldi. SMA hastası Ahmet Alp için süre azalırken, güzel haberlerin de gelmesi umut verici olarak değerlendirildi. Yeni hedef kampanyayı tamamlayıp, Ahmet Alp'i tedaviye göndermek olarak açıklandı.
Ahmet Alp'in gönüllü ailesi ve öz ailesi de bu haberi sevinçle karşılarken, bu güzel haberin paylaşımında; "Bugün 72'inci kağıttan gemimizi de sulara saldık. İyi ki varsınız. İyi ki Ahmet Alp'imiz için çabalıyorsunuz. Sizlerin de desteğiyle inşallah bir gün 100'üncü kağıttan gemimizi sulara salacağımıza inanıyoruz. Bizim için bağış yapan çocuk, yetişkin, öğrenci, iş kadını, iş adamı, işi olmayan herkesten ama herkesten Allah razı olsun. Rabbim bağışlarınızın yerini bolluk ve bereket ile doldursun. Biriniz bin olsun inşallah. Şimdi sırada yüzde 100 olmak var. Ahmet Alp için 10 TL bile çok değerli bu kampanyada. Lütfen bizi desteksiz, Ahmet Alp'i nefessiz bırakmayınız" ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan her yüzde 1'lik artışın 210 bin liraya denk geldiği bilgisi paylaşıldı.
Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'in ilgisiyle okullarda da SMA hastası bebeğimiz Ahmet Alp için destekler artarken, bugün de Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Biga Cumhuriyet Meydanı'nda SMA hastası Ahmet Alp'in kampanyasına destek olmak için pilav, ayran, börek, baklava, simit, poaça satışı gerçekleştirdi.
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga İlçe Tarım Müdürü Fevzi Atmaca, okul müdürleri, eğitim camiası ve vatandaşlar da Ahmet Alp'e destek olmak için kuyruğa girdiler.

Editör: TE Bilisim