18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Kutlandı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Törenle Kutlandı
Denizkent-Biga yolu Çifteçeşmeler yol sapağında 17 RS 024 plakalı araç sürücüsü 1969 doğumlu Kerim Şengören hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Kerim Şengören'in kızı Eda Nur Şengören ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Genç kız ise olay yerine gelen ambulans ile Biga Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eda Nur Şengören'in sağlık durumunun iyi olduğu ve tomografi sonucunun beklendiği öğrenildi. Kerim Şengören'in aslen Ayvacıklı olduğu ve Biga'nın Yenimahalle Köyü'nde yaşadığı öğrenildi.
 
Trafik kazasında hayatını kaybeden Kerim Şengören'in, 2015 ve 2018 genel seçimlerinde MHP Çanakkale Milletvekilliği için aday adayı olduğu da edinilen bilgiler arasında. Kerim Şengören aynı zamanda Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde 2006 yılında PKK'lı teröristlerce kurulan pusuda Şehit düşen Jandarma Kıdemli Başçavuş Şerafettin Şengören'in de kardeşi. Merhum Şengören 6 Aralık tarihinde de annesi merhume İfade Şengören'i Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki Paşaköy Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa vermişti.
MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya da ölüm haberinin ardından; "Şehidimizin kardeşi merhum Kerim Şengören'e Allah'tan rahmet diliyorum. Sevenlerinin ve tüm yakınlarının ve MHP Çanakkale Teşkilatımızın başı sağ olsun. Kerim Şengören'in kızı için dua ediyoruz. Durumunun iyi olduğunu öğrendik" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim