ÇOMÜ’de 185 Projeye Tubitak Desteği ÇOMÜ’de 185 Projeye Tubitak Desteği

Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin Halkla İlişkiler dersine davet edildi. Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram ve öğrenciler tarafından konuk edilen Baro Başkanı, baronun halkla ilişkiler çalışmaları, yönetim ve halkla ilişkiler uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi ve beğenisiyle karşılanan ders, akademisyen Gökhan Bayram’ın Baro Başkanına yönelttiği sorularla başladı. Av. Bülent Şarlan, halkla ilişkilerde kullanılan yöntemler, yapılan uygulamalar ve çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Ders, öğrencilerin soruları ile devam etti. Öğrenciler, yöneticilikten iletişime, organizasyonlardan halkla ilişkiler çalışmalarına çok sayıda soru yönelterek pratik bilgiler edindi. Tüm soruları içtenlik ve içerikle cevaplayan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, öğrencilerin takdirini ve beğenisini topladı.

BARO BAŞKANINDAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI ARMAĞAN

Ders bitiminde öğrencilere anlamlı bir sürpriz yapan Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan öğrenciler adına diktikleri 12 fidanın sertifikasını takdim etti. Başkan Av. Şarlan “Çanakkale Baromuz,  yeni avukatlığa başlayan her meslektaşlarımız için 3 adet fidan bağışı yapıyor. Bunu diğer barolarla da paylaşarak önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlatmış bulunuyor. Bu anlamda bizde avukatlar olarak öğrenciler adına fidan diktik. Artık sizinde fidanlarınız var dedi.” Ders bitiminde Gökhan Bayram ve öğrenciler tarafından Av. Bülent Şarlan’a kitap seti armağan edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim