Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Biga Çiçeklidedespor Kulübü, kendi evinde karşılaştığı Gölcük İhsaniye’ye farklı mağlup oldu.

Saat 13:00’te Biga Kapalı Spor Salonu’nda başlayan müsabakanın ilk seti çekişmeli geçerken, setin galibi 22-25 ile rakip Gölcük İhsaniye oldu. İkinci sete mutlak galibiyet için çıkan yeşil beyazlı temsilcimizde işler bir türlü istenen şekilde gitmedi ve ikinci seti de rakip farkı açarak aldı.

“Süper Kupa finali Çanakkale’de oynanmalıdır” “Süper Kupa finali Çanakkale’de oynanmalıdır”

İkinci set 16-25 tamamlandı. Üçüncü sete ciddi moral düşüklüğüyle başlayan Çiçeklidedeli kızlar, istediği oyunu sahaya yansıtamayınca son sette de 16-25 mağlup oldu. Bu sonuçla rakip Gölcük İhsaniye toplam setlerde 0-3 yaparak maçı kazanmasını bildi. Ekibimizin 3 maçlık galibiyet serisi ise bu mağlubiyet ile son bulmuş oldu.

Temsilcimiz Biga Çiçeklidedespor Kulübü önümüzdeki hafta deplasmanda Manisa Ata Okul Spor’a konuk olacak. 10 Kasım Pazar günü saat 14:00’te başlayacak olan mücadele Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

(Haber: Çiğdem Özden Demiray)

Editör: TE Bilisim