Çanakkale’nin Yenice ilçesinde Corona virüsüne yakalanan 92 yaşındaki Bahriye gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi. Bahriye Kaya isimli kadının aynı zamanda Diyabet, Hiper Tansiyon ve Alzheimer hastası olması dikkat çekti!

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Çal köyünde yaşayan 92 Yaşındaki Diyabet, Hiper Tansiyon ve Alzheimer hastası da olan Bahriye Kaya simli yaşlı kadın bir süre önce Corona Virüsüne yakalandı. Hastaneye getirilen BahriyeKaya’nın yapılan kontrollerinde Corona Virüsü belirtileri görülünce test yapıldı. Test sonucunda Corona virüsü tespit edilen Bahriye Kaya, daha sonra tedavi altına alındı.

Kaymakam Dolu, Şehit ve Gazi Aileleri İle İftarda Buluştu Kaymakam Dolu, Şehit ve Gazi Aileleri İle İftarda Buluştu

 Bir süredir Pandemi Hastanesine dönüştürülen Çan Devlet Hastanesinde tedavi gören Bahriye Kaya, gördüğü tedavi sonrasında Corona virüsünden kurtuldu. Pandemi hastanesi önünde sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde taburcu edilirken; Bahriye Kaya’yı karşılamaya gelen yakınlarının da mutlulukları görülmeye değerdi. 14 gün boyunca tedavi altında tutulan Kaya, 14 gün boyunca da evinde gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim