Yeniceköy’de Bülent Erdoğan İlgisi Yeniceköy’de Bülent Erdoğan İlgisi

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde geçen hafta ortaya çıkan yolsuzluk iddiası ilçede bomba etkisi yaratmıştı. İddialara göre; 25 Mart, 3 ve 15 Nisan’da akaryakıt istasyonunun geliri olan 73 bin TL bankaya yatırılmadı. Belediye Başkanı Mert Uygun tarafından bankaya para yatırmakla yetkilendirilen personel T.G’nin bankaya 3 günlük aralıklarda olan geliri yatırmadığı bir haftadır akaryakıt istasyonunda incelemelerde bulunan belediye muhasebe birimleri tarafından tespit edildi.

Bunun üzerine Belediye Başkanlığı araştırma komisyonu kurarak işletme Müdür vekili A.Ç açığa alındı, diğer personel T.G ise belediyede başka birimde görevlendirildiği iddia edildi. Belediye tarafından Soruşturmanın sürdüğü konunun savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı ve müfettiş talep edileceği öğrenildi.

İDDİALAR SONRASI TÜM GİDERLER AÇIKLANDI!

İlçeyi sarsan yolsuzluk iddiaları sonrasında Belediye Başkanlığından cevap geldi. Bir yanda soruşturma sürdürülürken; Belediye Başkanı CHP’li Mert Uygun, başkanlık görevinde ilk yılında yapılan tüm harcamaların yanı sıra gelir gider tablosunu sosyal medyada paylaştı.

26 MİLYON 96 BİN 221 TL BORÇLA DEVİR ALMIŞTI!

Şeffaf yönetim anlayışı konusunda seçmenlerine söz veren CHP’li Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, görevde geçirdiği ilk yılının gelir gider tablosunu ve harcamalarını sosyal medya hesabından duyurdu. Geçtiğimiz yıl devir aldığı Bayramiç Belediye başkanlığının 1 yıllık harcamalarını da kalem kalem açıklayan Bayramiç Belediye Başkanı CHP’li Mert Uygun, 1 yıllık süreçte 47 milyon 112 bin 641 TL gider yaptığını açıkladı.

BELEDİYENİN YENİ BORCU: 23 MİLYON 648 BİN 455 TL’YE DÜŞTÜ!

1 yıllık görev süresi içerisinde 32 milyon 858 bin 592 lira harcama gerçekleştiren Bayramiç Belediyesi, aynı süre içerisinde de 14 milyon 254 bin 48 lira borç ödemesi gerçekleştirmiş. 1 yıllık süre içerisinde ise Bayramiç Belediyesinin 9 milyon 695 bin 946 lira yeni borçlanma gerçekleştirdiği de açıklandı. Eski yönetimden devir alınan borç ile Uygun dönemi arasında yapılan harcamalar sonrasında belediyenin 4 milyon 558 bin 102 lira borcunun azalmış olması da dikkat çekti!

Editör: TE Bilisim