Biga’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri anıldı Biga’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri anıldı
Koronavirüsle mücadele kapsamında İl Pandemi Kurulu Toplantısı Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında Deniz Polisevi’nde gerçekleştirildi.
Kurban Bayramı’nda her türlü ilave tedbirlerin ele alınıp karara bağlandığı toplantıya Vali İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Çanakkale ili merkez ilçe belediye başkanı Ülgür Gökhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve kurul üyesi kamu kurum temsilcileri katıldı.
Rehavete kapılmadan Kurban Bayramı süresince pandemi kurallarına riayet edilmesi gerektiğini belirten Vali İlhami Aktaş, “Vatandaşlarımızın da köy, mahalle gibi ortamlarda kalabalık bayramlaşma merasimleri yapmamaları ve bir araya gelmekten kaçınmaları gerekmektedir. Alınan tedbirlere uyarak evlerinde kalan ve bu çalışmalarda bizlere destek veren bütün Çanakkaleli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarıya çıkmayalım, çıktığımızda da sosyal mesafemizi koruyalım” dedi.
Hayırlı bir Kurban Bayramı geçirilmesi temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş, “İnşallah en kısa sürede hem ilimiz hem ülkemiz hem de dünyanın bu sıkıntılı süreci atlatmasını Rabbimizden niyaz ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim