15 Gün İçerisinde İkinci İntihar Vakası! 15 Gün İçerisinde İkinci İntihar Vakası!
Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, koronavirüs pandemi sürecinde Biga'da şehir içi ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmadan, üyelerinin en az zararla süreci atlatması için çalışmalarını sürdürüyor. Şehir içi ulaşımda Biga Şoförler Odası'na bağlı üyelerin araçlarının temizliği ve yolcuların sağlıklı koşullarda seyahat edebilmelerini sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tanur, araçların dezenfekte edilmesini sağlamış ve kontrollerini de yapmıştı.
 
Bugün de şehir içi ulaşımı sağlayan üyelerine maske dağıtan Başkan Tanur;"Covit 19 sürecinde odamız üyesi arkadaşlarımıza maske dağıttık. Bu süreçte üyelerimizin araçlarının temizliğine, ilaçlanmasına dikkat ettik. Vatandaşlarımızın güvenli yolculuk yapabilmeleri için her tür önlemi yerine getirdik, denetimlerimizi yaptık. Covit 19 sürecinin etkilerinden en az hasarla kurtulabilmek için lütfen sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyalım. Bu süreci atlatmak bizlerin dikkatine bağlı. Tüm üyelerimize bu süreçte gösterdikleri sabır ve dikkat için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Biga'da da şehir içi ulaşımı sağlayan esnafların koronavirüs salgını sürecinde zorlu koşullarda görevlerini yaptıkları, hem ekonomik anlamda hem de sağlık anlamında sıkıntılar yaşadıkları biliniyor.

Editör: TE Bilisim