Biga iş dünyası, Teknopark yönetimi ile buluştu Biga iş dünyası, Teknopark yönetimi ile buluştu
Çeyrek asırlık deneyimlerini enfes lezzetlerle birleştiren Kadir ve Mehmet Emin Keskin kardeşler, Sakarya Mahallesi Şirin Sokak'ta hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktılar.
 
Geçtiğimiz günlerde açılışını Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ve Biga Lokantacılar Odası Başkanı Emin Aktaş'ın yaptığı Enfes Et Lokantası lezzetleriyle dikkat çekmeye başladı.
 
Açılışta konuşan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan; "Bugün Biga Enfes Et Lokantası'nın açılışı için hep biraradayız. Öncelikle işyerimizi açan işletme sahibi kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Rabbim hayırlı işler nasip etsin. Helal rızklar nasip etsin. Biz böyle işyerleri açılışlarında çok mutlu oluyoruz. Hem Bigamızdaki ticari dinamikliğin, hem de ülkemizdeki ekonomik hareketliliğin, bu işyerleri bir göstergesi olduğunu düşünüyoruz. Rabbim utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
 Başkan Erdoğan'ın konuşmasının ardından dua okunarak açılış kurdelası kesildi. Açılışın ardından Başkan Erdoğan ve beraberindekiler Enfes Et Lokantası'nı gezdiler. Öğle saatinde yapılan açılışa vatandaşların ilgisi de yoğundu. Açılışa Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan, belediye meclis üyeleri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.
 Pandemi süreciyle birlikte çalıştıkları lokantanın kapalı olmasıyla hayallerini gerçekleştirmeye karar veren Keskin kardeşler, 25 yıldır sektördeler. 25 yıl boyunca birlikte çalışan Keskin kardeşler; "Ustalık çok önemli. Biz işimizin ustasıyız. Lokantalarda ustalar değiştiği zaman, tat da değişir. Müşteri her zaman alıştığı lezzet için gelir. Biz işimizin ustasıyız. Bizde patron yok. Müşteriler ve çalışanlar var. Bu hep böyle devam edecek. Bizde müşteri tattığı lezzeti kaybetmeyecek. Tüm Bigalı hemşehrilerimizi, dostlarımızı çeyrek asırlık deneyimimizle lezzetlerimizden tatmaya davet ediyoruz" diyorlar.

Editör: TE Bilisim