Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, 06 Nisan Salı günü Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu. Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile bir araya gelen Öztürk, ardından partisinin grup toplantısına katıldı. Grup toplantısından ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Öztürk, yaklaşık yarım saat partinin ilçede ki çalışmaları ve Biga’ya dair bilgileri Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

CHP Biga'dan seçim sonrası ilk açıklama CHP Biga'dan seçim sonrası ilk açıklama

“Genel Başkanımız Biga’ya Büyük Önem Veriyor”

Partisinin Grup Toplantısından sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk, göreve geldikleri günden bu yana yapılan faaliyetler ve kaybedilen yerel seçimler hakkında genel başkana bilgiler aktardı. Görüşmede Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’da hazır bulunurken, Öztürk, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Öztürk, “asırlık çınar, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçisi olan partimiz, Cumhuriyet Halk Partisinin kıymetli Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme imkanımız oldu. Görüşmede ilçemizdeki parti faaliyetleri hakkında ve yerel seçimde ilçemizde kaybedilen üç seçim bölgesi hakkında Genel Başkanımıza bilgiler aktardık. Ülke genelinde Millet İttifakımızın oyları artarken ilçemiz Biga’da neden düştüğünün sebeplerini kendisine ilettik. Sayın Genel Başkan ilçemiz Biga’nın önemine vurgu yaparak Çanakkale’nin en önemli ilçesinin Biga olduğunu ve Biga’ya Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarının yakışacağının altını çizdi. Bu doğrultuda çalışmalarımızı arttırmamızı istedi. Bizde sayın Genel Başkanımıza gece gündüz demeden, toplumun tüm paydaşlarını birleştirerek, hiçbir ayrıştırmaya izin vermeden, bıkmadan usanmadan çalışacağımızın sözünü verdik. Olası Genel seçim başta olmak üzere yerel seçimlerde ilçemiz Biga başta olmak üzere Karabiga’da ve Gümüşçay’da partimizin oylarını arttıracağımızı ve yerel seçimlerde emanet olarak verdiğimiz Biga ve Karabiga Belediyeleri ile birlikte üç seçimdir kazanamadığımız Gümüşçay Belediyesini kazanacağımızın sözünü verdik” dedi. CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ilçemiz Biga’ya verdiği önemden ve sıcak karşılamasından dolayı teşekkürlerini iletti.

“Çanakkale’de Birinci Parti Olacağız”

Partisinin Grup Toplantısından önce Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan ile bir araya genel CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk, Çanakkale siyasetine dair verimli bir toplantıya imza attı. Öztürk, “partimizin Genel Başkan Yardımcısı sayın Muharrem Erkek ve Milletvekilimiz sayın Özgür Ceylan ile birlikte mini bir toplantıda bir araya geldik. Vekillerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki çalışmalarına şahitlik ettik. İlçemiz Biga başta olmak üzere partimizin Çanakkale genelindeki çalışmalarını değerlendirme fırsatı elde ettik. İnşallah olası erken seçimde Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisinin oylarını arttırıp birinci parti olacağız. Bu inanç ve hedef ile bizler üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirip çok çalışacağız. Verimli geçen bu toplantı için Sayın vekillerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim