Cem Korkmaz Ecespor’da Cem Korkmaz Ecespor’da
Bölgesel Amatör Lig'den bir üst lige çıkma mücadelesinde Çeyrek Final'de elenen Bigaspor'da yönetim kurulu toplanarak Olağanüstü Kongre'ye gitme kararı aldı. Ardından da kulüp yönetiminden yapılan açıklama ile teknik direktör Volkan Bozkurt ve ekibi ile yollar ayrıldı.
Bigaspor'dan yapılan açıklamada; "Teknik Direktörümüz Volkan Bozkurt, Yardımcı Antrenörümüz Tayfun Solak ve Kaleci Antrenörümüz Onur Yiğit ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocalarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.
Olağanüstü Kongre kararıyla birlikte Bigaspor Başkanı Serkan Özkan'ın yeniden aday olacağının da açıklanması dikkat çekti. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan mavi beyazlı temsilcimiz, pandemiye takılmış ve liglerin yeniden başlaması için büyük bir mücadele ortaya koymuştu. Yönetim Kurulu'nda kimlerin devam edeceği, yerlerine kimlerin geleceği henüz netlik kazanmamışken, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan açıklama bekleniyor.
Bigaspor'dan Olağanüstü Kongre kararıyla ilgili; "Katılmış olduğumuz kısa ligin ardından A takımımız çeyrek finalde elenerek ligi tamamlamıştır. Kulüp Başkanımız Serkan Özkan ve Yönetim Kurulumuz Bigaspor tesislerinde yaptığı değerlendirme toplantısı ardından Yönetim Kurulunu güçlendirmek ve güven tazelemek adına yeniden aday olarak Olağanüstü Kongreye gitme kararı almıştır. Kongre tarihi ile ilgili açıklama ileriki günlerde paylaşılacaktır. Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur" açıklaması yapıldı.
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'BIGA SPOR 1966 DILA SPOR SA SO BIGA SPOR' görseli olabilir
Editör: TE Bilisim