Biga protokolünden Kaymakam Can'a veda yemeği Biga protokolünden Kaymakam Can'a veda yemeği
İstiklal Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde açılan Samir Outlet Giyim Mağazası'nın sahibi Recep Eren ile mağazada buluştuk.
 
Bandırma'da giyim sektöründe faaliyet gösterirken ortağının tavsiyesi ile Biga'yı araştırmaya başlayan mağaza sahibi Recep Eren; "Bandırma'dan geldik. Bandırma'da ortağımla beraber giyim sektöründeyiz. Ortağım Biga'yı araştırmam gerektiğini söyledi. Ortağımın tavsiyesi ile Biga'ya geldim. Biga'yı araştırırken hem ticari hareketliliğiyle, hem de küçük şehir kültürüyle tanıştım ve çok etkilendim" ifadeleriyle Biga'ya geliş sürecini anlattı.
 
Mağaza sahibi Eren; "Kaliteli ve marka ürünleri tek bir adreste topladık. Giyinmeyi keyfe ve sanata dönüştüren, kaliteli ürünlerin dokusunu hissetmekten keyif alan Bigalıları, Biga dışına çıkarmamak istiyoruz. İstedikleri kalite ve rahatlıkta giyim ürünleri, ayakkabılar, parfümleri, giyinmeyi önemseyen tüm Bigalıların ayağına getirdik. Kaliteli ve marka ürünlerimiz raflarımızda alıcılarını bekliyor. Ben şu konuda çok iddialıyım. Bu kalitedeki ürünleri bir kez deneyen Bigalı dostlarım, mutlaka yine yine gelmek isteyecekler" ifadeleriyle iddialı bir mağaza olduklarını söyledi.
 
Biga'da giyim sektöründe faaliyet gösteren diğer mağaza sahiplerine de seslenen Recep Eren; "Biz dostlarımızla tatlı bir rekabette olacağımızı biliyoruz. Ezeli rekabetin ebedi dostluk getireceğine inanıyoruz. Tüm dostlarımızı da çay kahve içmeye bekliyoruz" dedi.
 
Mağazadaki ürünlerin kalite ve çeşitliliğine tekrar vurgu yapan Recep Eren; "Biz Biga'yı daha şimdiden çok sevdik. Biga'da kalıcı olmak için açtık mağazamızı. Biga'nın bize, bizim Biga'ya değer katacağımızı biliyoruz. Bu karşılıklı güvenin sonuçsuz kalmayacağına da yürekten inanıyoruz. Burada komşularımızla güzel ilişkiler geliştirdik. Biz Biga ile aramızda kurduğumuz bu güzel bağın uzun süreli bir iletişime dönmesi dileğiyle tüm Bigalıları en az bir kez mağazamıza, çaya, kahveye ve alışverişe davet ediyoruz. Kaliteli ve uygun fiyatlı markaların bir arada olduğu mağazamızda alışverişin tadını çıkarın" şeklinde konuştu.
 
Sade vitrinlerini dünyaca ünlü markalarla renklendiren Samir Outlet, şimdiden dikkat çekmeye başladı.

Editör: TE Bilisim