Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, eşi Arzu Ceylan ile birlikte Biga Çarşamba Pazarı'nda alışveriş yaparken aynı zamanda hem pazarcılarla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da pazarcıların daveti üzerine kahvaltı sofralarına misafir oldu.

Aşırı yağışlar Biga köylerinde de etkili oldu Aşırı yağışlar Biga köylerinde de etkili oldu

Çanakkale İl Genel Meclisi Üyesi Saim Yılmaz da pazar yerindeydi. Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Türkiye ekonomisinde yaşanan sorunlara dikkat çekerken; "Eşimle birlikte pazarcı dostlarımızla sohbet ettik, alışveriş yaptık. Biga benim evim. Bigamızı çok seviyorum. Fırsat buldukça da eşimle birlikte alışverişe çıkıyoruz. Biga'da zaman geçirmekten çok keyif alıyorum. Bizlerin her anı, aynı zamanda toplumun içinde olarak gözlem yapmak anlamına da geliyor. Pazarcı esnaf dertli, vatandaş dertli. Yemeklik yağın altın fiyatlarıyla yarıştığı bir dönemde vatandaşı da satıcıyı da anlamaya çalışmak gerekiyor. Vatandaşımızın teveccühüyle hem yerelde hem genelde iktidar olduğumuzda inşallah tüm bu sorunların birer birer çözüme kavuştuğuna herkes şahit olacaktır" ifadelerini kullandı.

Önemli olanın gönülden gönüle köprü kurmak olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Bugün güne pazar yeri ziyaretimiz ile başladık. Pazarcı esnafımızın kahvaltı davetine icabet ederek keyifli bir masada buluştuk. Bizler bu masaları adeta gönül sofraları olarak adlandırıyoruz. Ardından pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek talep, öneri ve sorunlarını dinledik. Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşehrilerimize de iyi alışverişler diledik. Derdimiz, halkımızı ve esnafımızı dinlemek her zaman onların yanında olmaktır. Güzel sohbetleri için gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.          

Editör: TE Bilisim