Yeniden Refah Partisi'nin Biga'da kuruluşunda görev alarak kurucu başkanlık yapan ve ardından ilk Genel Kurul'da seçilen Enes Şahin bugün yaptığı açıklamada ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

“1 Nisan’da Karabiga zamanı başlayacak” “1 Nisan’da Karabiga zamanı başlayacak”

Genç Başkan Enes Şahin, partisi için çalışmaya devam edeceğini ifade ettiği açıklamasında sağlık sorunları ve iş yoğunluğunu gerekçe gösterirken, ailesiyle birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğini de ekledi.

Şahin'in açıklaması şöyle:

"Yeniden Refah Partisi'nin Biga'da kuruluşundan itibaren yaklaşık 2 yıldır kurucu başkanı ve ardından gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuz ile seçilmiş başkanı olarak görev olmaktan büyük bir onur duydum. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın liderliğinde yeni kurulmuş partiler arasında çok hızlı bir şekilde kurumsal çalışmalarını tamamlayarak seçime girme hakkı kazanan ilk parti olmanın mutluluğunu yaşadık. Ben bu mücadelenin bir neferi olduğum için gururluyum. Biga'da da kısa sürede Bigalıların teveccühüne mazhar olarak Yeniden Refah Partimiz içinde de hatırı sayılır bir ilgiyle karşılandık. Tüm Bigalı hemşehrilerime şahsıma ve partimize gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Ancak üzülerek ifade ediyorum ki; işlerimdeki yoğunluk, sağlık sorunlarım ve aileme daha fazla zaman ayırma isteğim nedeniyle gururla yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanlığı görevinden izninizi istiyorum. Benimle birlikte görev yapan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza ve tüm partililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Yeniden Refah Partisi'nin bir neferi olmaya devam edeceğimi de saygıyla kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Allah'a emanet olun."

Editör: TE Bilisim