Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, hemşehrilerinin, araçlarıyla yoldan geçenlerin ve ziyaret ettiği esnafın Mevlid Kandili’ni kutlayarak, kandil simidi ikram etti.

Bigalı genç, 5 milyonluk soruyu doğru bildi Bigalı genç, 5 milyonluk soruyu doğru bildi

Biga Belediyesi’nin kandil dolayısıyla Kapalı Çarşı, Hamdi Bey Meydanı, Alişdede Cami ve Çarşı Camii önünde vatandaşlara dağıtılmak üzere kurduğu stantları ziyaret eden Başkan Erdoğan halka ve çevredeki esnafa kandil simidi ikramında bulunarak, sohbet ettiği vatandaşların tek tek kandilini kutladı.

Mevlid Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Erdoğan, tüm İslam aleminin ve Biga halkının kandilini kutladı.

Başkan Erdoğan, "Bugün rahmetin sağanak sağanak yağdığı günde Mevlid kandilini idrak ediyoruz. Hemşehrilerimize kandil simidi ikram ederek, hal hatırlarını soruyoruz. Bu vesileyle alemlere rahmet olarak gönderilen ve insanlığa hakkı, hakikati, adaleti, merhameti anlatan, hukuku, hikmeti ve güzel ahlakı gösteren Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği bu mübarek gecenin tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim