“Amerika, Afrika ve Türki Cumhuriyetlere odaklanacağız” “Amerika, Afrika ve Türki Cumhuriyetlere odaklanacağız”
Biga’da, 2021 yılı Yem Bitkileri Destekleme Listeleri askıya çıktı. Askı süresinin 17 Ocak 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar olduğunu duyuran Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, çiftçileri listeleri zamanında incelemeleri ve varsa eksikleri düzeltmeleri konusunda uyardı. 2021 yılı Yem Bitkileri Destekleme Listeleri köy ve mahalle muhtarlıklarda, askıya çıktı.
İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ HATIRLATIYOR
Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyurularla üyelerini konu hakkında bilgilendiriyor. Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca da yaptığı açıklamada, tüm çiftçilerin dikkatini çekmek istediğini söyledi.
ASKIYA ÇIKTI
Çiftçileri listeleri kontrol etmeye çağıran Atmaca, “Yem Bitkileri Destekleme icmalleri köy ve mahalle muhtarlıklarında askıya çıkmıştır, üreticilerimizin listeleri kontrol etmesi gerekiyor” dedi.
Askı süresinin 17 Ocak Pazartesi günü mesai bitimine kadar olduğunu hatırlatan Atmaca, şunları söyledi: “2021 Yılı Yem Bitkisi Destekleme ödemesi askı icmalleri kontrol etmeniz için köy ve mahalle muhtarlarımıza teslim edilmiş olup, yanlışlık veya eksiklik tespit etmeniz halinde itiraz başvurusu için 17.01.2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüğümüze başvurmanız gerekmektedir.”

Editör: TE Bilisim