Çanakkale Süper Amatör Lig'de temsilcimiz Biga Adaspor, Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü karşısında rahat kazandı.

Ligde geçtiğimiz haftalarda istediği sonuçları alamayan kırmızı beyazlılar, zayıf rakibine acımadı. Saat 14:00'te Biga İlyas Bayram Stadyumu'nda başlayan maça hızlı giriş yapan Adaspor, 15. dakikada açılan kornerde Ozan'ın kafasıyla 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren rakibine sahayı dar eden temsilcimiz adeta top göstermedi.

Bigalı yüzücüler başarıyla döndüler Bigalı yüzücüler başarıyla döndüler

43. dakikada Adaspor atağında hakem ceza sahası içinde elle oynama tespit etti, topun başına geçen kaptan Mustafa Demir meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak durumu 2-0'a getirip ilk devre sonucunu da tayin etmiş oldu.

İkinci yarıya da aynı disiplin ile başlayan kırmızı beyazlılarda 54. dakikada Enes sağ çaprazdan sol ayağıyla topu 90'a bırakarak skoru 3-0'a getirdi. Bu golden sonra rakip Hastanebayırı oyundan iyice düştü.

59. dakikada Gökay topu sağ kanada gönderdi ve hemen ceza sahasına girdi. Sağ kanattan açılan ortada Gökay topu iyi takip etti ve kafayla topu ağlara göndererek maçı 4-0'a getirdi. Artık çaresi kalmayan rakip Hastanebayırı'nın yaptığı cılız ataklar ise sonuç getirmedi.

Maçın 85. dakikasında sahneye çıkan Yoldaş Kartal ileriye atılan topta rakip defanstan çok iyi sıyrılarak topla buluştu ve takımının 5. golünü kaydedip rakibin fişini çekti.

Bu sonuçla puanını 7'ye çıkaran Biga Adaspor, önümüzdeki hafta Küçükkuyu Gençlerbirliği'nin konuğu olacak.

(Haber: Biröz Tazıcı)

Editör: TE Bilisim