Biga Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek olmak için kolları sıvadı.

Ramazan ayı ile birlikte koronavirüs salgınının da etkisiyle ihtiyaç sahibi ailelerin sayısında artış dikkat çekici düzeyde arttı. İşini kaybedenlerin yanı sıra işyerini kapatanların da çokluğu piyasada etkisini gösteriyor. Biga’da özellikle sivil toplum kuruluşlarının yardımseverlik konusunda istekli olması, vatandaşların duyarlılığı koronavirüs sürecinde kendini göstermeye devam ediyor.

Yusuf Özcan başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı için erzak kolisi hazırladı. Hazırlanan erzak kolileri tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dernek lokali önünden uğurlandı.

Cem Korkmaz Ecespor’da Cem Korkmaz Ecespor’da

İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan erzak kolilerinin dağıtımı sonrası konuşan Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Yusuf Özcan “İçinde bir ailenin gıda ihtiyacını karşılayacak kıymadan, pirince, makarnadan sıvı yağa ve şekere kadar bir çok malzeme olan koliler yönetim kurulu tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Yönetim kurulu üyeleri araçlarla gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürdü. Bu vesile ile Mübarek Ramazan ayında var gücü ile destek sağlayan yönetim kurulu üyelerime de ayrıca teşekkür etmeden geçemeyeceğim” dedi.

Editör: TE Bilisim