15 Gün İçerisinde İkinci İntihar Vakası! 15 Gün İçerisinde İkinci İntihar Vakası!
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Biga İlçesi Karabiga Beldesine giden Vali İlhami Aktaş, Karabiga’ da faaliyet gösteren Cenal Elektrik Üretim Tesisinde incelemelerde bulundu.
Yıllık üretim kapasitesi 10 Milyar kWh olan Cenal Elektrik Üretim A.Ş. ‘yi ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ’ a, Ömer Mafa, Ümit Nuri Yıldız, İşletme Müdürü İhsan Acar ve Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürü Özgür Surat tarafından tesisler hakkında bilgi verildi.
Yapılan bilgilendirme sonra Cenal Elektrik Üretim Tesisinde saha incelemesi yapan Vali İlhami Aktaş, Ömer Mafa, Ümit Nuri Yıldız, İşletme Müdürü İhsan Acar ve Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürü Özgür Surat’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ardından Karabiga Jandarma Karakol Komutanlığına geçerek incelmelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, Karakol Komutanı J. Üstçvş. Ercan Çetin ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Sonrasında Karabiga Şehitliğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Şehitlerin kabri başında dua etti.
Vali İlhami Aktaş, Biga ilçesi Karabiga Beldesinde uzun yıllar okul olarak hizmet veren ve Çanakkale Savaşı’nda hastane olarak da kullanılan Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Taş Mektep binasını yerinde inceleyerek Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü’den Taş Mektep binası hakkında bilgi aldı.
Taş Mektep Binası incelemelerin ardından esnaf ve vatandaşlar bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek vatandaşların istek talep ve sorunlarını dinledi.

Editör: TE Bilisim