Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Çanakkale'nin Ayvacık ve Biga ilçelerinde partililerle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. İlk olarak Ayvacık İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Erbakan, burada partililerle buluştu ve esnafla görüşme fırsatı yakaladı.

Erbakan, daha sonra partisinin Biga İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada, partilerinin iktidara yürüyüşünün devam ettiğini vurguladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Biga'da çarşı esnafını ziyaret ederken; ziyaretlerde 'Cumhurbaşkanı Adayımız' olarak anons edildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Plaket töreni sonrası ise açılış kurdelası kesildi ve Yeniden Refah Partisi Biga İlçe ofisi gezildi.

Özgür Ceylan'a CHP Genel Merkezi'nden önemli görev
Özgür Ceylan'a CHP Genel Merkezi'nden önemli görev
İçeriği Görüntüle

"Borçlanma Olmayacak, Kaynak Üretilecek"

Erbakan, denk bütçe uygulamalarına dikkat çekerek, bu sayede borçlanmanın önüne geçileceğini ve borç faizinden kurtulmanın mümkün olduğunu ifade etti. Ayrıca, Yeniden Refah Partisi'nin AR-GE Başkanlığı'nın hazırladığı 'Milli Kaynak Paketlerimiz' kitabındaki adımlarla kaynak üretileceğini belirtti.

“Elde edilecek tüm bu imkanları önce millet anlayışıyla millete vereceğiz. Tıpkı 54. Hükümet'in başında Erbakan Hocamız'ın olduğu dönemde yaşanan bolluk ve bereket döneminde olduğu gibi Yeniden Refah ile yeniden bu ortamı yaşatacağız inşallah,” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış töreni gerçekleştirildi. Programa Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Salih Yüzbaşı, Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Başkanı Levent Taşkın, Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Bozoğlu ile diğer ilgililer ve partililer katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Çanakkale'nin Ayvacık ve Biga ilçelerinde partililerle bir araya geldi. Erbakan, Çanakkale'de partisinin Ayvacık İlçe Başkanlığını ziyaret edip partililerle buluştu ve esnafla görüştü.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Çanakkale'nin Ayvacık ve Biga ilçelerinde partililerle bir araya geldi. Erbakan, Çanakkale'de partisinin Ayvacık İlçe Başkanlığını ziyaret edip partililerle buluştu ve esnafla görüştü.

(Haber: Ahmet Tunç)