Balıkesir'de 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir, İstanbul ve çevre illerden de hissedildi. Deprem Biga'da da hissedildi.

AFAD verilerine göre deprem Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bugün 12:35 saatleri sırasında meydana geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Balıkesir Sındırgı'da 4.9'lük bir deprem meydana geldi. Saat 12:35'te gerçekleşen depremin derinliği 7.72 km olarak ölçüldü. Saat 12:38'de 3.4, saat 12:41'de ise 4.1 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi.

Son dakika: Balıkesirde 4.9 büyüklüğünde deprem

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Balıkesir Sındırgı’da 4,9 büyüklüğünde bir deprem

meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" açıklamasını yaptı.

Biga Ağır Ceza Mahkemesi faaliyete geçti
Biga Ağır Ceza Mahkemesi faaliyete geçti
İçeriği Görüntüle

(Haber Merkezi)

Ekran Resmi 2025 09 07 12.49.21