Biga Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Meclisi; Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş yönetiminde seçim gündemiyle aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 2018 yılından itibaren Meclis Başkanı olarak görev yapan Melih Akyıl’ın vefatı nedeniyle yapılan seçim sonucunda yeni Meclis Başkanı Hüseyin Erdoğan seçildi.
Toplantıda Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini sürdürürken hayata veda eden Melih Akyıl anısına Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Melih Akyıl’ın anısına hazırlanan video izlendi. Melih Akyıl’ın koltuğu da toplantı süresince boş bırakıldı ve Akyıl’ın fotoğrafına yer verildi.
Seçim sonucunda meclis üyelerine teşekkür eden Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Erdoğan; “Melih Akyıl benim çok yakın dostumdu. Keşke burada, görevde olsaydı. Onun görevini ben devam ettireceğim. Destekleriniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Melih Akyıl’dan boşalan Meclis Üyeliği için ise 8 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Keçeci göreve başladı.
Toplantının sonunda konuşan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise; “Melih başkanımız bizim için çok önemli bir dosttu. Fikirlerine değer verdiğimiz bir büyüğümüzdü. İlk göreve geldiğimizde 8’inci komiteden birlikte seçilmiştik. Keşke aramızda olsaydı. Keşke birlikte göreve devam etseydik. Maalesef bugün süreci daha fazla uzatmak istemedik. Bu meclis toplantımızda seçimimizi gerçekleştirmek istedik. Hüseyin Erdoğan’a görevinde başarılar diliyorum. Hüseyin Keçeci de komite başkanımızdı, artık meclis üyesi olarak aramızda. Kendisine de görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)