Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıldönümü Törenle Anıldı Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. Yıldönümü Törenle Anıldı
Bir Medya Lokum takipçisinin gönderdiği fotoğraflar sonrası Atatürk Kültür Merkezi'ndeki ilginç görüntüler ortaya çıktı.
 
Atatürk Kültür Merkezi'nin deposundan çekildiği görülen fotoğrafların 31 Ağustos 2019 tarihli olanlarında darmadağınık bir hal görünürken, 5 Ekim 2019 tarihli fotoğraflarda ise deponun düzenlenmiş hali görülüyor.
 
Atatürk Kültür Merkezi deposunun geçmiş yönetim tarafından darmadağınık bırakıldığı iddiasıyla paylaşılan fotoğraflar incelendiğinde ilginç bir tablo ile karşılaşılıyor. Belediye Meydanı'nda yer alan ancak yeni yönetim tarafından kaldırılan 'Mutlu Biga' harflerinin bir bölümü ile geçtiğimiz Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere alınan erzakların bir bölümünün hala bu depoda durduğu görülüyor.
 
Yeni yönetim tarafından alınan erzakların ve harflerin yanı sıra diğer malzemeler de dağınık halde depoda yer alırken, 5 Ekim 2019 tarihinde deponun düzenlendiği görülüyor.
 
Yaklaşık 6 ay boyunca deponun neden temizlenmediği, seçimlerin ardından da depoya malzemelerin neden hala dağınık halde bırakıldığı merak ediliyor.
 
Edinilen bilgiye göre; Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bir devlet kurumundan ihalesiz alınan pirinç, fasulye, mercimek, şeker, çay, makarna, sıvı yağ, salça, toz şeker gibi temel gıda maddelerinden oluşan yaklaşık 3 bin adet gıda paketinden yaklaşık 2 bin paketi dağıtıldı. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere alınan gıda paketlerinden kalan yaklaşık bin adedinin ise bu depoda bekletildiği iddia edildi.
 
Bin adet gıda paketinin neden hala Atatürk Kültür Merkezi deposunda bekletildiği ise anlaşılamadı.
Editör: TE Bilisim