Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin ilçeler bazında gerçekleştirdiği ve çalışmalarını paylaştıkları aylık olarak gerçekleştirilen toplantı bu kez CHP Biga İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Partili belediyelerin evsahipliğinde toplanan belediye başkanları ilk kez, partili belediye yönetiminin olmadığı bir ilçede toplanacaklar. Toplantıyı Biga'ya almayı başaran CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk; "Çabalarımız sonuç verdi" diyerek programı duyurdu.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökan'ın yanı sıra 10 ilçe ve belde belediye başkanı Biga'da olacaklar. Saat 14'te CHP Biga İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelecek belediye başkanları, ardından saat 15:30'da Biga'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirecekler. Ziyaretlerin ardından ise olağan toplantılarına geçecekler.
CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz günden bu yana belediye başkanlarımızı ilçemizde ağırlamak istiyorduk. İl Başkanlığımıza konu ile ilgili taleplerimizi iletmiştik ancak araya pandemi girdiği için mümkün olmamıştı. Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız ve yöneticilerimizi misafir ettiğimiz sırada konuyu bir kez daha dile getirdik ve çabalarımız sonuç verdi. Pazartesi günü saat 14.00’te ilçe başkanlığımızda bir araya geldikten sonra 15.30’da esnaf ziyaretlerimiz ile programımızın basına açık kısmını sona erdirecek ve çalışma programlarımızı paylaşmak üzere toplantımızı gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

beylikdüzü esc

“Çanakkale’yi Yatırımlarla Buluşturmaya Devam Edeceğiz” “Çanakkale’yi Yatırımlarla Buluşturmaya Devam Edeceğiz”

Editör: TE Bilisim