15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, Biga Şehitliği’nde düzenlenen programla aziz şehitler dualarla yâd edildi.
Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programa Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Belediye Meclis Üyesi Levent Şahin, ilçe protokolü, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUALAR
Anma programı, vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan surelerin ardından, vatanın birliği ve beraberliği için eller semaya açılarak dualar edildi.
KABİR ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Programın devamında Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Belediye Meclis Üyesi Levent Şahin ve protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret etti. Katılımcılar tarafından şehit kabirlerine karanfiller bırakıldı.
(Haber Merkezi)




















