Tüm Ortadoğu Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMORSİAD), teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Çanakkale İl Temsilcisi Bahaddin Aksu'nun ev sahipliğinde Biga'da tanışma ve istişare yemeği gerçekleştirecek. Program 18 Haziran Perşembe gün saat 16:00’da Petek Akaryakıt içinde bulunan Bigfood’da gerçekleştirilecek.

Biga Ziraat Odası'ndan TMO'nun buğday fiyatına tepki
Biga Ziraat Odası'ndan TMO'nun buğday fiyatına tepki
İçeriği Görüntüle

İŞ BİRLİĞİ İMKANLARI DEĞERLENDİRİLECEK
TÜMORSİAD'ın Biga ve Çanakkale genelindeki teşkilatlanma ile tanışma çalışmaları çerçevesinde organize edilen yemek programı, bölgenin önde gelen isimlerini buluşturacak. "Birlikte güçlü, birlikte üreten bir gelecek için" vizyonuyla hazırlanan programda; bölgenin iş insanları, sanayicileri, bürokratları ve kanaat önderleri bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunacak ve iş birliği fırsatlarını değerlendirecek. Etkinlikte TÜMORSİAD Genel Başkanı Muzaffer Bağ da yer alacak.

PROGRAM 18 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜ
TÜMORSİAD Çanakkale İl Temsilcisi Bahaddin Aksu'nun ev sahipliği yapacağı organizasyon, 18 Haziran 2026 Perşembe günü saat 16:00'da başlayacak. Yemek programı, Biga'daki Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde (No:35) bulunan Petek Akaryakıt tesislerinde düzenlenecek. Güçlü iş birliği ve ortak akıl hedefleriyle hareket eden dernek, tüm davetlilerin katılımının programa güç katacağını ifade etti.,

(Haber: Ahmet Tunç)

Whatsapp Image 2026 06 16 At 14.48.01